ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ Γ΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Από την Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018 είναι διαθέσιμα τα αποτελέσματα της κατανομής στο e-εγγραφές για τους μαθητές/τριες και τους κηδεμόνες τους.

Οι μαθητές/τριες των οποίων η κατανομή έχει ολοκληρωθεί μπορούν να εκτυπώνουν την οριστική αίτησή τους προκειμένου να την καταθέσουν στο σχολείο μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για να ολοκληρώσουν την εγγραφή τους μέχρι την έναρξη των μαθημάτων.

Οι μαθητές/τριες που δεν πρόλαβαν να κάνουν Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής- Δήλωση Προτίμησης μπορούν να την υποβάλουν κατά τη δεύτερη περίοδο εγγραφών στο e- εγγραφές από τη Δευτέρα 25 Ιουνίου ως και την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018 (14:00).

Οι μαθητές που υπέβαλαν Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής – Δήλωση Προτίμησης κατά την Α΄φάση (14-5-2018 ως 6-6-2018) και έχουν κατανεμηθεί, μπορούν να τροποποιήσουν την αίτηση μόνο λόγω αλλαγής ομάδας προσανατολισμού ή λόγω αλλαγής τύπου λυκείου (ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ). Σε αυτή την περίπτωση στη δεύτερη περίοδο εγγραφών από 25-6-2018 ως 29-6-2018 μπορούν να απευθύνονται στο Διευθυντή του σχολείου που έχουν υποβάλει αίτηση για να την διαγράψει και να υποβάλουν νέα.